Organisatie versnelling

Het beste uit je organisatie halen? Dat doe je door continu te verbeteren, zelfs als het goed gaat. Elke dag een beetje beter worden klinkt best makkelijk maar de praktijk valt vies tegen.

Waarom

Teams barsten uit elkaar van de verbeter-ideeën maar de uitvoering (en het pakken van eigenaarschap) blijft vaak uit. En waarom spreken we bij winst over ‘wij’ terwijl het bij verlies algauw ‘zij’ wordt? Veel bedrijven worstelen met de omslag naar zelfsturing, zelforganisatie of welke term we ook willen geven aan het werken anno deze tijd. Verbeteren, dat willen we allemaal!

Hoe

Met onze bewezen aanpak zorgen we samen met jou voor zichtbaar resultaat, binnen 4 maanden. Wij halen het beste in mensen naar boven en dat heeft een positief effect op zowel klant- als medewerkerstevredenheid. We stellen een stappenplan op dat past bij jouw organisatie. Hierin staan continue verbeteren, het voeren van een performance dialoog, teamontwikkeling en dienend leiderschap centraal. En na vier maanden? Dan kan jij samen met je collega’s de ingezette verandering zelfstandig verder doorzetten.

Door met Mastermind te werken staat jouw organisatie als een huis, de inrichting is aan jou:

 Wil jij jouw organisatie duurzaam versnellen en een cultuur van continue verbeteren stimuleren?

 

 Wil jij sneller problemen signaleren en deze gezamenlijk oplossen? Wil jij het niveau van teamsamenwerking verhogen?

Versneller worden?

Volg onze lean of scrum trainingen!

 

 

Benieuwd hoe wij dit in praktijk brengen? Bekijk onze case bij HIAB!

Onze opdrachtgevers

opdrachtgevers mastermind

Vragen?

Bel of mail met

Jeroen Bruijgoms
06 – 5127 4258

jeroen.bruijgoms@mastermind.eu