Excellerende organisaties

Het beste uit je organisatie halen? Dat doe je door continu te verbeteren, zelfs als het goed gaat. Elke dag een beetje beter worden klinkt best makkelijk maar de praktijk valt vies tegen.

Achtergrond

Teams barsten uit elkaar van de verbeter-ideeën maar de uitvoering (en het pakken van eigenaarschap) blijft vaak uit. Of van sturen naar dienen, wat maakt deze stap voor veel managers zo moeilijk? En waarom spreken we bij winst over ‘wij’ terwijl het bij verlies algauw ‘zij’ wordt? Veel bedrijven worstelen met de (culturele) omslag naar zelfsturing, zelforganisatie of welke term we ook willen geven aan het werken anno deze tijd. Maar verbeteren, dat willen we allemaal!

Mastermind

Met onze aanpak “Observeren, Verbazen en Verbeteren” zorgen we samen met jou voor zichtbaar resultaat, binnen 3 maanden. Wij halen het beste in mensen naar boven en dat heeft een positief effect op zowel klant- als medewerkerstevredenheid.

We stellen samen een stappenplan op dat past bij jouw organisatie. De thema’s eigenaarschap, dienend leiderschap en continu verbeteren staan in deze aanpak centraal. En na drie maanden? Dan kan jij samen met je collega’s de ingezette verandering zelfstandig verder doorzetten.