Risicomanagement

risicomanagement
Het is inmiddels een op zichzelf staand begrip geworden en niet meer weg te denken. Toch kan het (te) groot, complex of moeilijk toepasbaar zijn voor organisaties. Loopt u tegen dergelijke uitdagingen aan of heeft u een vraag over de inrichting of uitvoering van risicomanagement? Bij Mastermind hebben we diverse risicomanagers die je hierbij kunnen helpen.

Waarom

Risicomanagement is niet meer weg te denken. Risicomanagement is een continu proces dat op allerlei fronten en wijzen uitgevoerd kan worden. De positionering van risicomanagement binnen organisaties wordt ook steeds meer gecentraliseerd, waarmee integraal risicomanagement gerealiseerd wordt. Wij zien risicomanagement als een belangrijke hoeksteen in het voeren van een integere en beheerste bedrijfsvoering en bieden op dit gebied diverse (advies)diensten aan.

Wat

Op het gebied van risicomanagement voeren wij o.a. de volgende werkzaamheden uit:

  • (Integraal) risicomanagement inrichten en uitvoeren binnen een organisatie (FIRM/FOCUS)
  • Risicomanagementbeleid opstellen
  • Risicoanalyses uitvoeren (o.a. SIRA, uitbestedingen)
  • Op interim basis risicomanagement functies vervullen
  • IT risicomanagement inrichten en uitvoeren
  • Als externe adviseur op het gebied van risicomanagement deelnemen in commissies of besturen

Elke situatie en behoefte is uniek, wij stellen daarom bij elk verzoek een op maat gemaakte aanpak op en stemmen dit af met de opdrachtgever. Wilt u eens met ons van gedachte wisselen over een aan risicomanagement gerelateerd onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de opdrachten die wij uitgevoerd hebben? Lees één van onze cases.

Contact

Huseyin Uyan
06 – 4211 3081

huseyin.uyan@mastermind.eu

Huseyin-Uyan