Sport en maatschappij

Masterminders hebben een passie om te winnen en stoppen niet voordat de doelen bereikt zijn. Onze topsportmentaliteit uit zich in ons motto, onze consultancy vaardigheden en de vele (ex-)topsporters die bij ons werken.

Medewerkers

We stimuleren een gezonde en vitale levensstijl bij onze medewerkers en in de maatschappij. Daarom sponsort Mastermind diverse sportteams, van recreatief tot competitief. Er schaatsen, fietsen, skeeleren en hardlopen veel mensen en teams in de karakteristieke Mastermind-kleuren.

Schaatsen

Sinds 2013 sponsort Mastermind ook een professioneel marathon dames schaatsteam. Marathonschaatsen is een tactische sport. Een goede voorbereiding, slimme tactiek, doorzettingsvermogen en bovenal teamwork zijn essentieel. Elementen die we ook vaak tegenkomen in ons dagelijks werk.

De Mastermind schaatsploeg ontwikkelde zich van opleidingsploeg tot volwassen ploeg die meestrijdt om de prijzen.

De afgelopen twee seizoenen behaalden de dames verschillende podium plekken op kunst- en natuurijs. Zo behaalde de ploeg in seizoen 2015/2016 de 3de plek in het klassement van de KPN Cup en werd Emma Engbers, tevens consultant bij Mastermind, in 2017 2de bij de marathon op natuurijs in Noordlaren. Hiermee haalde zij zelfs de nieuwsuitzending van de NOS!

Masterminders staan in de winter dan ook regelmatig langs het ijs om de dames aan te moedigen. Volg Team Mastermind hier.

Onze passie voor resultaat gaat nog verder dan werk en sport. We zijn gevestigd in een duurzaam gerenoveerde pastorie uit 1859, waar warmte wordt hergebruikt door een moderne waterpompinstallatie en buiten diverse elektrische laadpalen te vinden zijn.

Bijdrage

Ieder jaar steunen Masterminders het goede doel door middel van een gezamenlijke (sportieve) activiteit, zoals de Tour for Life, de West Coast Challenge, de Alpe d’HuZes en Nederland Doet. Daarnaast doen we niet aan kerstpakketten maar doneren we ieder jaar een bedrag aan een zorgvuldig gekozen goed doel.