Agile VersnellerTeam Organisatieversnelling

Wie zoeken we?

Je bent een echt mensen-mens met een energieke persoonlijkheid. Het bouwen van bruggen en het meenemen van verschillende lagen uit een organisatie gaan je gemakkelijk af. Je inspireert en motiveert de mensen om je heen, maar vindt het ook niet erg om te spiegelen en mensen aan te spreken op hun gedrag. Verder herken je je in kenmerken als ondernemend, slim, sterke analytische en sociale vaardigheden en conceptueel denkvermogen.

Jij maakt het verschil in een omgeving die wil versnellen. Dit doe je door objectief te observeren en de feiten te verzamelen. Vervolgens zet je de organisatie aan het denken en ben je in staat in korte tijd een beweging op gang te krijgen. Je weet hoe je gedrag meetbaar kan maken en behaalt dan ook aantoonbaar resultaat. Daarnaast onderhoud je van nature jouw netwerk en ben je in staat om opdrachten binnen te halen. Je weet je collega consultants aan je te binden en bent een rolmodel en coach. Ben jij de organisatieversneller die zichzelf hierin herkent? Dan zijn wij op zoek naar jou.

We breng je mee?

 • Je hebt minimaal 2-5 jaar werkervaring
 • Aantoonbare ervaring met werken in een Agile omgeving
 • Een gezonde dosis ambitie en ondernemerschap
 • Een echt teamgevoel waardoor je in opdrachten samen het beste voor de klant realiseert
 • Excellente mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;
 • Commerciële ervaring met een eigen netwerk is een grote pré.

Dit bieden we je

 • Een uitdagende baan als Agile versneller
 • Een uitgebreide klantenkring met diverse uitdagingen
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en netwerk
 • Een leaseauto, laptop en smartphone waarmee jij overal ‘on the job’ kunt zijn
 • Een toffe groep collega’s waarbij resultaat, humor en helpen centraal staan

Wie zijn wij?

Mastermind is een onafhankelijk managementadviesbureau en is al meer dan tien jaar een begrip in de financiële sector en zakelijke dienstverlening. Passie voor resultaat is niet voor niets ons motto; samen met onze klanten gaan we voor het maximale. Waar anderen stoppen, gaan wij door. Waar anderen praten, doen wij. Soms confronterend maar altijd met respect, humor en passie.

Mastermind vertaalt visie en strategie naar concrete innovaties, duurzame oplossingen en veranderingen. We bedenken deze plannen niet alleen, we voeren deze ook uit. Wij helpen organisaties en teams te versnellen, draaien onze hand niet om voor beleid- of strategie implementaties en hebben een passie voor de transformatie naar digitaal.

Topsporters inspireren ons. Wij willen winnen en stoppen niet voordat we de doelen van onze klant hebben bereikt. Onze klanten kiezen voor Mastermind om de combinatie van inhoudelijke expertise, topsportmentaliteit en inlevingsvermogen. Ondernemen zit in ons bloed en kennis van de juiste zaken brengt ons verder. We investeren daarom continu in de kennis en vaardigheden van onze Masterminds door middel van onze Mastermind Academy. Wij bieden een opleidingsprogramma waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Het opleidingsprogramma focust zich op een combinatie van ontwikkelingen in de markt, inhoudelijke kennis en persoonlijke vaardigheden. Masterminds zijn uniek. Ze luisteren met respect, relativeren met humor en hebben allemaal passie voor resultaat.

Herken jij jezelf in dit verhaal? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Contact

Geïnteresseerd? Neem contact op met een Masterminder uit je netwerk of stuur je CV met motivatie naar info@mastermind.eu.