Scientia potentia est

Kennis is macht . . . . . , nou dat klinkt toch wel erg dreigend!

door Koos Haakma
februari 2021

Binnen en buiten Mastermind zijn wij niet alleen bezig met advies geven, maar ook met kennisontwikkeling. Het gaat bij Mastermind uiteraard niet om macht maar wel om de toegevoegde waarde. Als management adviesbureau zijn wij voor onze klanten belangrijke kennis brengers. Kennis over de markt, strategische keuzes, wet- en regelgeving, kennis over organisatieversnelling en digitale transformatie. Wij combineren deze kennis met de realisatiekracht die in ons DNA zit.

De laatste jaren hebben we binnen Mastermind nog meer prioriteit gegeven aan kennisontwikkeling en kennisoverdracht. Zo hebben wij binnen ons bedrijf de Mastermind Academy opgezet waarmee wij onze eigen skills bijbrengen op het gebied van consultancy en zorgen wij ervoor dat wij deze kennis ook kunnen overdragen aan onze klanten.

Maar, niet alleen intern leiden wij op. Rondom het thema organisatieversnelling zijn onze opleidingen en trainingen inmiddels internationaal gecertificeerd en leiden wij onze klanten o.a. op tot organisatieversnellers, Yellowbelt en Greenbelt LEAN professionals.

Ook geven wij verschillende gastcolleges aan Nederlandse universiteiten en hoge scholen. Een voorbeeld hiervan zijn de leergangen voor beleidsbepalers in de pensioensector aan de Business Universiteit Nyenrode waar wij een aantal gastcolleges verzorgen op het gebied van Risicomanagement en Uitbestedingen.

Nieuw in de Mastermind Academy is de Masterclass IT voor Pensioenfondsbesturen. Deze drie daagse Masterclass is toegesneden op de beleidsbepalers in de pensioensector. In deze drie dagen nemen we u mee in de thema’s:

  • IT als disruptor en de betekenis voor de pensioensector
  • IT governance, IT-risicomanagement, Informatiebeveiliging en Cybersecurity, hoe blijft u in control op IT?
  • IT innovaties, Artificiële Intelligentie, Robotisering en Data Science, wat is de betekenis voor de Pensioensector?

Het is pittige kost, maar ook verrijkend en nuttig voor degene die het beleid bepalen en uitvoeren bij en voor pensioenfondsen. In deze tijd doen we dit online.

Persoonlijk brengt het mij weer terug naar mijn roots als Informaticus in combinatie met mijn lange ervaring met de ingewikkelde vraagstukken in de pensioensector. Met veel plezier geef ik deze Masterclasses samen mijn collega’s.

Meer weten? Aarzel niet mij of mijn collega’s te contacteren indien u in deze masterclass of andere producten van de Mastermind Academy geïnteresseerd bent.

#masterclassIT, #MastermindAcademy, #Organisatieversnelling, #DigitaleTransformatie

Koos Haakm
Koos Haakma
Partner
06 - 1596 5636